RESPUESTA EJERCICIO:
"¿Cuántas velas son necesarias para encender un millón de velas?"
La respuesta es: tan solo UNA LLAMA de una SOLA VELA puede llegar a encender un millón de velas e infinitas velas.
Habrás adivinado que con cada llama puedes encender exponencialmente sucesivas llamas, es decir, el "Pensamiento Lateral" te abre el razonamiento y te permite buscar amplias soluciones a las adversidades.
Si estàs interessat/da en el Taller de Psicologia Positiva o vols ampliar informació, emplena el següent formulari. Ens agradarà contactar amb tu.
Clicar centre de la imatge per veure video promocional de:
"TALLER DE PSICOLOGIA POSITIVA"

Taller Psicología Positiva, para todas las personas que deseen conocerse mejor a sí mismos: buscar más Equilibrio y Armonía en sus vidas, aprender a afrontar las dificultades, las frustraciones, los problemas, en el día a día. Para ello, la PSICOLOGÍA POSITIVA establece que existen 25 fortalezas positivas, para conseguir ese Bienestar tan ansiado. Tales como: el Coraje, la Autoestima, el Perdón, las Emociones, los Sentimientos, los Pensamientos... El hábito de la Positividad se puede aprender. Se puede crecer con los obstáculos. Porque cada dificultad encierra una oportunidad.

Contingut del Taller: la PSICOLOGIA POSITIVA, en un principi estava basada en la prevenció de la malaltia, però s'ha anat desenvolupant poc a poc fins arribar a un conjunt de processos per la millora de la qualitat de vida. És a dir, no es focalitza tant en la malaltia i si en la Salut.

Un dels autors més destacats en la PSICOLOGIA POSITIVA és MARTIN SELIGMAN, el seu creador des de fa ja 8 anys: "els millors terapeutes no només curen els mals, sinó que ajuden a la persona a desenvolupar les seves fortaleses i virtuts".

De tot això tracta la PSICOLOGIA POSITIVA, dels sentiments i emocions positives i de com desenvolupar-les i potenciar-les per millorar la qualitat de vida i benestar. I tot això amb una referència científica.

El Taller permet descobrir, potenciar i millorar les fortaleses pròpies de cadascun mitjançant la definició i els diversos conceptes que constitueixen la PSICOLOGIA POSITIVA. El Taller és teòric-pràctic, s'acompanyarà a l'hora de la pràctica i del aprenentatge, tant de tècniques com d'exercicis, pautes... que contribueixen a incrementar el benestar i la qualitat de vida.

Beneficis: afavoreix l'estabilitat emocional, estimula l'equilibri entre el cos i la ment, i ens condueix vers la calma, la serenitat i el benestar.

Objectius: aprendre noves formes de veure la vida i el que ens envolta. També formes noves de viure i de relacionar-nos.


T'esperem a PSICOCENTRE SALUSMENT, anima't a vindre!

VINE A APRENDRE PSICOLOGIA POSITIVA!

TALLER TOT L'ANY

****************************
TALLER DE PSICOMOTRICITAT
PER A NENS/ES:
Edat: des de 6 a 9 anys

DURACIÓ:
Temps sessions: 1½ hora a la setmana.

HORARI:
1- Tarda: Dilluns de 18,00h a 19;30 h.

CALENDARI:
Tot l'any. Vine a participar!

MATERIAL: pantalons còmodes de xandall, sabatilles de sola tova i tovallola.

ATENCIÓ!:
MATRÍCULA GRATUÏTA per TOTS DOS si vens acompanyat d’un company/a, amic o amiga, germà o germana.
Som-hi! Vine a informar-te.
T’ESPEREM!


Per més informació t'adreçem a aquesta mateixa web a la pàgina
****************************************************

Nom


Telèfon


Mail


Disponibilitat Dia setmana/horari


Comentaris


TALLER DE PSICOLOGIA POSITIVA: perquè algunes persones superen les adversitats de la vida i d'altres queden ancorades i bloquejades emocionalment?

EJERCICIO:
"¿Cuántas velas son necesarias para encender un millón de velas?"
(piensa tu respuesta y encontrarás la respuesta definitiva al final de la página, estás realizando un ejercicio de "pensamiento lateral")

Horari: Una sessió setmanal. Preguntar en Secretaria (Telèfon: 937136353)
Si t’acompanya un amic o familiar: matrícula gratis
Al finalitzar el Taller, es lliurarà un Diploma acreditatiu per PSICOCENTRE SALUSMENT

Professora: Núria Gonzalo Edesa
(Llicenciada en Psicologia i Màster en Psicologia Clínica i de la Salut)