NOVETAT
PSICOLOGIA ADULTS
- Taller de Psicologia Positiva (Veure Video Promocional Youtube)
- Trastorns de l’estat d’ànim: depressió, irritabilitat, eufòria excessiva
- Trastorns d’ansietat en adults: preocupacions excessives i persistents, experiències traumàtiques, pensaments obsessius, fòbies.
- Trastorns del son: insomni
- Trastorns del control dels impulsos: joc patològic, cleptomania.
- Trastorns adaptatius-reactius a situacions d’estrès.
- Trastorns de personalitat
- Teràpia sexual: ejaculació precoç, anorgàsmia, impotència, vaginisme, inapetència sexual.
- Teràpia de parella: dificultats de relació i separació.
- Rehabilitació Cognitiva per malalties degeneratives, com Parkinson, A.V.C. (Accidents Vasculars Cerebrals), tumors cerebrals, Alzheimer...
- Entrenament en Estimulació de la memòria, adreçada a adults amb i sense dificultats en ella.-


EMOCIONS BÀSIQUES PRIMÀRIES:
La PSICOTERÀPIA és una Disciplina i eina Científica.

A partir d’unes dificultats psicològiques del patiment, i malestar humà, per unes problemàtiques que apareixen al llarg del curs de la vida i que suposen una dificultat en l’adaptació personal, familiar i social, la PSICOTERÀPIA promou l’assoliment d’uns canvis o modificacions en el comportament de l’ésser humà. Afavorint així, l’adaptació de la persona al seu entorn, la millora de la seva salut psíquica i física, el benestar de la seva xarxa social, familiar i personal.

ADQUIREIX I APRÈN TÈCNIQUES per:
1. Eliminar l’ESTRÈS i els seus símptomes (irritabilitat, cansament, insomni, dificultats amb l’atenció, la concentració...).

2. Aprendre tècniques i sistemes d’autocontrol per assolir i superar L’ANSIETAT i els seus símptomes (mareigs, vertígens, sensació de pèrdua de control, tremolors, mals de cap, palpitacions, ofec, disneas...)
3. Aprendre a controlar les ALTERACIONS EMOCIONALS produïdes per situacions de tensió (pors, inseguretat, crisi de pànic, inhibicions, angoixa, bloqueigs)

4. Aprendre a identificar i modificar les ESTRUCTURES DE PENSAMENT que produeixen respostes d’ansietat (anticipacions, incertesa, judicis de valor, exigències, obsessions, preocupacions, etc.)

ASSOLIR UN DOMINI ADEQUAT D’AQUESTES TÈCNIQUES suposa:

1. Afrontar de forma mes assossegada totes les vicissituds que se li presentin al llarg del curs de la seva vida.

2. Controlar estats emocionals negatius.

3. Identificar i controlar les conductes nervioses i accelerades que propicien i faciliten les respostes d’ansietat.

4. Incrementar les satisfacció personal, i per tant, millorar la qualitat de vida.
Per eliminar l’ESTRÈS i els seus símptomes (irritabilitat, cansament, insomni, dificultats amb l’atenció, la concentració).

Aprendre tècniques i sistemes d’autocontrol per assolir i superar L’ANSIETAT i els seus símptomes (mareigs, vertígens, sensació de pèrdua de control, tremolors, mals de cap, palpitacions, ofec, disneas...)

La pràctica d’aquestes exercicis no presenta cap problema. La constància en la seva pràctica afavoreix el control de les alteracions emocionals derivades de la situacions de tensió.
La seva pràctica proporciona un increment de la satisfacció personal, una vitalitat pel cos i la ment, i per tant per la seva autoestima i seguretat, gaudint d’una millor qualitat de vida.
VINE A GAUDIR DE LA RELAXACIÓ!

A PSICOCENTRE SALUSMENT t'ensenyem a relaxar-te mitjançant la RELAXACIÓ GUIADA per un Terapeuta Psicòleg.
La OMS (Organització Mundial de la Salut) manifesta que un bon estat de salut, ha de tenir en compte l'estat físic i psicològic.
Si fins ara has cuida't de la teva imatge física en estètica (roba, pentinat, cremes...) i física en cos (gimnàs, esport, alimentació...) no pots descuidar-te ni oblidar-te de la salut de la teva Ment. Ja que la Ment és la que et permet gaudir del món que t'envolta. ARA JA TOCA!,
DONA'T L'OPORTUNITAT! (veure més informació a la pàgina "Tallers" d'aquesta mateixa web o clicar imatge següent per veure video promomcional).
Clicar el centre de la imatge per veure el video promocional del "TALLER DE PSICOLOGIA POSITIVA"
****************************************************
APRENENT a ser Feliç
en Temps de Crisi
CONFERÈNCIA de Portes Obertes:
Per més informació clica aquí: